Haber

9. Uluslararası Kemer Oryantiring Festivali Ödül Töreni ile Sona Erdi

gençlik ve SporSağlık Bakanlığı ve Türkiye Oryantiring Federasyonu denetiminde, Kemer Belediyesi’nin desteğiyle, Kemer Kaymakamlığı koordinasyonunda, Kemer Kaymakamlığı koordinasyonunda, Kemer’in farklı bölgelerinde 9. Uluslararası Kemer Oryantiring Festivali düzenlendi. NEO Doğa Sporları Kulübü, ödül töreniyle sona erdi.

Festivale 17 farklı ülkeden 450’si yabancı 550’den fazla sporcu katıldı. 4 gün süren yarışlarda sporcular her gün farklı parkurlarda yarışarak zamana karşı haritalar üzerinde yön bulmaya çalıştı.

Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalyaları verildi. Sporculara madalyalarını Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baytekin verdi.

Organizasyona katkılarından dolayı Kaymakam Solmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Top’a plaketleri verildi. Ödül töreninin ardından protokol üyeleri ve sporcular Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla Türk Bayraklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ödül törenine Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin katıldı. – ANTALYA

dosemealtihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu