Haber

AK Parti Samsun İl Başkanı Köse’den AK Parti’nin yıl dönümü mesajı

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti’nin 22. kuruluş yılı münasebetiyle bir açıklama yayınladı.

Köse yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’ye ve millete hizmet yolunda ilk günkü şevkle ve aşkla çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

AK Parti’nin 21 yılda ülkeye sayısız hizmet ve dev yatırımlar kazandırdığına işaret eden Köse, “AK Partimizin vatana ve millete hizmet için yola çıkışının 22. yılındayız. Daha yapacak çok işimiz var. ve milletimizle gidecek çok yolumuz var.AK Parti henüz 22 yaşında,hep hak için iş başında.AK kadroları ilk günkü gibi gece gündüz demeden milletimize hizmet yarışı içindedir.” terimleri kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” açıklamasını hatırlatan Köse, şöyle devam etti:

“AK Parti bu gezide milletimizin büyük desteği ve teveccühü ile girdiği her seçimde birinci olmuştur. AK Parti, ilk gün olduğu gibi bugün de milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Milletimize hizmet mottosuyla çıktığımız bu yolculukta, 21 yıllık iktidar döneminde ülkemize nice eserler kazandırdık, Bu doğal hizmetleri hayata geçirirken darbe girişimleri, tuzaklar, ekonomik baskınlarla karşılaştık. Allah’ın yardımıyla, milletimizin birlik ve beraberliğiyle tüm bu baskınları ve tuzakları bertaraf ettik.” İnşallah şu anda yaşadığımız acıların üstesinden geleceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin her sorununu analiz ederek, her zaman olduğu gibi milletimizin bekası için gece gündüz demeden, hayat pahalılığının üstesinden geleceğiz.”

haberacigol.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu