Haber

Çaldığı Parayı “Ben Robin Hood’um” Diyerek Dağıttı!

İstanbul Beyoğlu’nda korsan taksi şoförlüğü yapan adam 3 kişi tarafından gözaltına alındı. Şahıslardan biri silah zoruyla adamı soydu. ‘Ben Robin Hood’um’ diyerek çaldığı parayı herkese dağıtan hırsız, kamera kayıtlarını izledikten sonra yakalanarak akıl hastanesine kaldırıldı.

Taksim’de korsan taksi şoförünün aracına 3 kişi bindi. Daha sonra şahıslardan biri korsan taksi şoförüne silah doğrultup, “Ne dersek onu yapacaksın” diyerek tehdit etti.

Taksicinin telefonunu zorla alan şahıslardan biri, internet bankacılığı aracılığıyla 15 bin lirayı kendi hesabına aktardı.

Saldırganlar daha sonra taksi şoförüne aracı park ettirerek bir ATM buldu ve çaldıkları parayı geri çekti.

Parayı çeken saldırganlardan biri “Ben Robin Hood’um” diyerek parayı herkese dağıtmaya başladı. Gaspçı, esnafa ve sokaktan geçen insanlara yaklaşık 9 bin lira dağıttı.

Parasını etrafa saçan saldırganlardan kaçmayı başaran taksi şoförü, polisten yardım istedi. Saldırganlar kaçarak olay yerinden kaçtı.

Olaya tanık olan bir vatandaş, bir adamın arkadaşına 200 lira verdiğini ve “Git bunu fakirlere dağıt. Ben Robin Hood’um” dediğini bildirdi.

İlginç soygun olayını araştıran polis, korsan taksi şoförünün aracındaki tabancayı ele geçirdi. Küçükçekmece’de olaya karışan 3 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlardan kendisini ‘Robin Hood’ olarak tanıtan Yiğit E., adli kontrollerinin ardından akıl hastanesine kaldırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu