Haber

Çaykur Rizespor-Pendikspor maçı sonrası

SporToto 1. Lig’in 16. haftasında konuk ettiği Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz şunları söyledi:

Korkmaz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında çok üzüldüklerini ifade etti.

Mücadele hakkını alamadıklarını ifade eden Korkmaz, “Maç sonunda golü biz yedik. Pendikspor topun hakimiydi ama oyunun hakimi bizdik. Gol ile kazanamadık. son dakikada pozisyon vermeden yedik. Maalesef hareketli oyunda golü detaylı bir şekilde yedik.” dedi.

Gol yemeden oyunu durdurmaları gerektiğinin altını çizen Korkmaz, “Rakip çok pozisyon alabilen bir takım değil ama sonucu küçük detaylar belirliyor. Baktığınız zaman son pozisyonda faul yaparsak, Duran toplarda iyi olduğumuz için pozisyon alma şansımız olmayacak. Futbolda küçük detaylar çok önemli. Maalesef oluyor böyle şeyler. Önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız.” sözlerini kullandı.

Pendikspor cephesi

Pendikspor Teknik Müdürü Osman Özköylü, çok akıcı bir oyun sergilediklerini söyledi.

Maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol ettiklerini vurgulayan Özköylü, “Son dakikada da gelse kazanılan bir puan çok değerli. Maçın başından itibaren top bizdeydi. Çok paslar yaptık. İlk yarı yüzde 76 topa sahiptik. Maç boyunca 600’ün üzerinde pas attık. “İstatistikler deplasmanda oynayan bir grup için çok uygun. Bu maçı kaybetseydik hak edilmeyen bir sonuç olurdu. Rizepsor maç boyunca hamle hareketlerimizi durdurarak oyun oynadı. Yan topta yaptığımız hata geriye düşmemize sebep oldu. Son dakikaya kadar çok uğraştık.” dedi.

Son 25 dakikada oyunun kontrolünü tamamen ellerine aldıklarını kaydeden Özköylü, “Oyunu bozduk. Hak ettiğimiz oyunun ödülünü son dakikada aldık. Tüm istatistiklerde fark yaratarak aldığımız bir puan. çok pahalı. Oyun açısından kazanmak bizim hakkımızdı. Oyun anlamında adalet yerini buldu. Son dakikada gol yedik. Gol ile beraberliği aldık.” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu