Haber

CHP’den Akşener’e ‘aptallık’ tepkisi: Hanım kontrolden çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde Fox TV’nin canlı yayınında CHP, 6’lı masadaki ortağı ve Millet İttifakı’nı eleştirdi.

Akşener, CHP kadrosunun Saraçhane’deki süreci yönetemediğini belirterek, “aptallık, aptallık, beceriksizlik”kullanılan terimler.

CHP’de kadro zekasının olmadığını vurgulayan Akşener “Personel istihbaratınız olsaydı, beni arardınız ve ben de sizi kendi telefonumdan halka gösterirdim.”Sözlerini daha da ileri götürdü.

Akşener’in tavrının ardından CHP’den ilk tepki merak edildi.

CHP kadrosundan gelen ilk yanıtı Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür, köşesine taşıdı.

“KADIN KONTROLDEN ÇIKTI”

İşte Övür’ün yazısından bir bölüm:

Seçime iki buçuk ay kala başlayan bu tartışma büyük ihtimalle karakolda son bulur. Bakalım CHP kadrosu ne diyecek ama kulisler şimdiden karıştı. CHP’den ilk tepki çarpıcıydı: “Kadın kontrolden çıktı…”

Sonra partinin bir analizi geldi:

“Akşener partisini kurtarmaya çalışıyor ama kurtardıkça batıyor. İYİ Parti diye bir parti olmadığının farkında değil. İttifak olmasaydı Meclis dışında kalacaktı. 9.8 ile eski partisi DYP gibi İyi Parti her siyasi partiden muhaliflerin bir araya geldiği bir meclistir partidir merkez olma ihtimali yoktur CHP’nin oyları geri döner bir kısmı da gider diğer partilere.Kendisi çok güveniyorsa aday olsun…”

Bir başka CHP’li de Akşener’in ağabeyi dediği Cihan Paçacı için anlamlı bir hatırlatmada bulunuyor:

“Paçacı’yı kardeşim diyecek kadar seviyorsa neden milletvekili olmadı?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu