Haber

Cumhuriyetin 100’üncü yılı İstanbul’da kadın koşularıyla kutlanacak

Cumhuriyetin 100’üncü yılı İstanbul’da düzenlenecek kadınlar yarışıyla kutlanacak.

100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Yarışı, 29 Ekim Pazar günü Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde gerçekleştirilecek. Sadece kadınların katılabileceği etkinlikte “Cumhuriyet Kadınlarla Güçlü, Kadınlar Cumhuriyetle Güçlüdür” bildirisi verilecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde gerçekleştirilecek ilk yaya organizasyonu olacak etkinliğe katılmak isteyenler “cumhuriyetkadinlarikosusu.com” adresinden kayıt yaptırabilirler. Kazananlara toplam 225 bin TL ödül verilecek.

Avrupa yakasından başlayıp Anadolu yakasına kadar uzanacak 5 kilometrelik koşu saat 09.00’da başlayacak.

Yarış kapsamında Darüşşafaka, Toplum Gönüllüleri (TOG), Tüvana Okumak İsteyen Çocuklar Eğitim Vakfı (TOÇEV), Türk Eğitim Derneği (TED), Türk Atletizm Vakfı ve Yanındayız Derneği’ne bağış yapılacağı belirtildi. sponsorlar tarafından sağlanan fonlar.

Etkinlikle ilgili konuşan ICA Genel Müdürü Serhat Soğukpınar, “Cumhuriyetimizin 100. yılını Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde bu toprakların kahraman kadınlarıyla birlikte kutlamak bizim için tarifsiz bir gurur. Kadınlarımızın bildirisi ‘Cumhuriyet Güçlüdür’ Kadınlarla, Kadınlar Cumhuriyetle Güçlü’ mesajıyla İstanbul’dan dünyaya “Kadınlarımızın güçlü adımlarıyla, sevgisiyle, coşkusuyla duyuracağı bu yarışla Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak ICA olarak bizler için unutulmaz bir onurdur” ve umut ediyorum.” sözlerini kullandı.

alpuhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu