Teknoloji

Dead by Daylight için yeni bölüm güncellemesi: Nicolas Cage ve daha fazlası

 
Behavor Interactive, Dead by Daylight’ın yeni oyununu duyurdu. End Transmission, yeni koleksiyon öğeleri de dahil olmak üzere bir dizi yeni içerik sunacak. Kreatif direktör ayrıca bu bölümle birlikte oyuncu Nicolas Cage’in de oynanabilir karakter olarak ekleneceğini duyurdu.
 
Ekip kapsamlı güncelleme planlarını açıkladı
 
 
 
Dead by Daylight ekibi, 8. yıl için mevcut oyun mekaniklerinde yeni yükseltmeler yapacak ve bu kapsamda oyun içi iyileştirmelere yer verilecek. Ayrıca oyunculara tonlarca heyecan verici içerik sunulacak.
 
Yıl boyunca oyunculara dört yeni bölüm sunulacak. Survivor moduna özel olarak oyuna iki ek parça daha dahil edilecek. İlk güncelleme, birlikte oynanabilir bir karakter olan Nicolas Cage olarak End Transmission ile gelecek ve ardından oyuna iki lisanslı Katil katılacak. Ocak ayında Survivor’a özel son bölüm güncellemesi eklenecek.
 
Bunun dışında gizemli ve ürkütücü bir gezegende geçen yeni bir harita olan Toba Landing de oyuna dahil edilecek. Burada farklı tehlikeler olacaktır. Ek olarak, heyecan verici yeni kozmetik öğeler de oyunculara sunulacak. Bu kapsamda oyuncular, Iron Maiden ve Slipknot koleksiyonlarına erişim sağlayabilecekler.
 
End Transmission, 13 Haziran 2023’te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store ve Windows Store aracılığıyla) için piyasaya sürülecek.
 
End Transmission bölüm fragmanı
 
 
 
Nicolas Cage’in fragmanı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu