Haber

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Mahalle Meclis Toplantısında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mahalle Meclis Toplantıları kapsamında Gülcü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini yerinde dinledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahallelerde vatandaşların talep ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Gülcü Mahallesi Mahalle Meclis Toplantısında vatandaşların talep ve isteklerini alan Başkan Başdeğirmen, belediyenin yatırımları ve projelerinden bahsetti. Mahalleye geldiğinde vatandaşlar ve çocuklar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e büyük ilgi gösterdi. Önder Başdeğirmen, vatandaşların ve çocukların fotoğraf çektirme talebini de geri çevirmedi.

Gülcü Mahalle Muhtarı Hüseyin Eroğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in mahalleye yaptığı hizmetlerden bahsetti. Meydandaki kötü durumdaki kahvehane binasının yıkılması için ilk talebin yerine getirildiğini belirten Eroğlu, Gülcü Mahallesi’ne keyifli bir meydan kazandırıldığını söyledi. Mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Muhtar Hüseyin Eroğlu, “Belediye başkanımız mahallemizdeki meydan için en iyisini yapacağına söz verdi ve bu sözünü yerine getirdi. Allah ondan razı olsun.” Isparta’nın büyüdüğünü görmekten çok mutluyum ve çok mutluyum. ben huzurluyum Bu şehir hepimizin. Hepimiz liderimizle gurur duymalıyız. Belediye Başkanımızı yıllardır tanırım. Mahalle camimizin tuvaletleri de bakımsızdı, liderimiz onları yeniledi. Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı liderimize çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” .

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mahalle Meclis Toplantılarında mahallelerde vatandaşlarla bir arada olduklarını belirterek, bu programlara belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile katıldıklarını söyledi. Mahallelerdeki eksiklikleri dinleyerek farklı hizmetler sunmak için vatandaşlarla bir araya geldiklerine değinen Lider Başdeğirmen, vatandaşları tek tek dinleyerek nelerin hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini, diğer taleplerin de gerçekleştirileceğini söyledi. planlı bir şekilde

Konuşmaların ardından vatandaşlar söz alarak talep ve temennilerini dile getirdi. Fatih Demirel, mahalleyle bir sorunu olmadığını belirtirken Eğirdir Gölü’ndeki kuraklığa dikkat çekti ve yağmur sularının göle aktarılıp aktarılamayacağını sordu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yağmur sularının göle transferi için büyük miktarda enerjiye ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Eğirdir ile şehir merkezinin ortasında rakım sorunu var. Suları alabilecekleri yerlere gönderebiliyoruz. Karacaören’e kadar yokuş aşağı inebiliriz ama Eğirdir’e değil, “Keşke Eğirdir Gölü’ne verseydik” dedi.

Bazı illerde su kullanımının kısıtlanmaya başlandığını ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Günün ve gecenin belirli saatlerinde su verilmeyen iller var. Herhangi bir kısıtlamamız yok. İçme suyumuz var.” ucuz olduğu için çok israf. Bütün suyumuz bu, bizim sorunumuz. Yarın su olmazsa hepimiz yanılıyoruz. Suyumuzu idareli kullanalım, suyu israf etmeyelim” dedi.

Evinde kanalizasyon sorunu olduğunu belirten Emre Uğur, sorunun çözülmesini isterken, Lider Başdeğirmen sorunla ilgileneceklerini söyledi.

Söz alan Mehmet Çankaya, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Gülcü Mahallesi Mahalle Meclis Toplantısında çocuklar tek tek söz alarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Çocukların taleplerini dinleyen Önder Başdeğirmen, çocukların taleplerinin de yerine getirileceğini belirtti.

Gülcü Mahalle Muhtarı Hüseyin Eroğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e mahalleye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. – ISPARTA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu