Haber

Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu seçim çalışmalarını sürdürüyor

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede farklı noktalarda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Partililerle birlikte esnaf ve vatandaşlara broşür dağıtan Önder Selvitopu, “14 Mayıs’ta İzmir’den Türkiye’ye güçlü bir mesaj vermek ve Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu asker olarak Çankaya Köşkü’ne uğurlamak için sürekli sahadayız” dedi. 13. Başkan.”

Başkan Selvitopu, Millet İttifakı’nın bugün Gündoğdu’da düzenleyeceği İzmir mitingi öncesi CHP İzmir yöneticileri Ali İhsan Yıldız, Nurdan Karakartal, Cem Şahverdi, Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer, Muammer ile birlikte Akar, Vatan, Bahçelievler ve Ali Fuat Cebesoy Mahalleleri seçim bürolarında toplantıya geldi. Görüşmenin ardından alana çıkılarak esnaf ve vatandaşlar ziyaret edildi. Lider Selvitopu ve partililer, vatandaşları Kılıçdaroğlu’nun mitingine davet etti.

Önder Selvitopu, hükümetin Karabağlar Belediyesi’nin çalışmalarına gölge düşürmek için sürekli ilçenin adını gündeme getirdiğini belirterek, “Karabağlar’da doğru dürüst yatırımı olmayanlar algı oyunlarıyla çalışmalarımızı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Vatandaş doğruları çok iyi biliyor.”

Başkan Selvitopu, seçimlerin kazanılması için herkesi birlikte hareket etmeye çağırdı ve şunları söyledi:

“Bugünlerde hepimiz birlik ve beraberlik içinde el ele, kol kola çalışmak durumundayız. Kendi içimizde niyet farklılıklarımız olabilir. Bu da çok doğal. Ancak bu süreçte bunları unutacağız. Çünkü ülke kısa sürede kaybeder. Hiçbirimizin buna ne sabrı ne de hakkı var. “Kalan günleri hak olarak değerlendireceğiz. Ülkemizin özgürlük ve demokrasiye ihtiyacı var. 15 Mayıs sabahına daha umutlu, daha aydınlık bir ülkeye uyanmak için hepimize çok değerli görevler düşüyor. Bunu Millet İttifakı üyesi partilerimizle birlikte, kimseyi ötekileştirmeden yapacağız. Başarılı olacağımızdan hiç şüphem yok.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu