Haber

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden spor tutkunlarına tesis

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin eğitim, sağlık, spor, turizm ve gastronomi gibi alanlarda bir dünya markası haline gelmesi için değerli projelere imza atan Lider Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılında hizmete açılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni eğitim, sağlık, spor ve gastronomi alanlarında hizmet verecek tesislerle donatıyor.

Başkan Büyükkılıç’ın talimatıyla tasarlanıp imalatı yapılan tesislerden biri olan Tenis Kortu Tesisi hizmete açıldı. Tenis severlerin yeni gözdesi olacak tesis, 5 adet tenis kortu ile hizmet vermektedir. Tenis kortlarından yararlanmak isteyen sporseverler, tenis malzemelerini saatlik olarak kiralayabilecek.

Ayrıca tesiste 2 adet plaj voleybolu alanı ve soyunma odaları da sporseverlere hizmet verecek. Tesis geniş otoparkı ve akşam aydınlatma sistemiyle misafirlerine konforlu bir hizmet sunuyor. Vatandaşlar haftanın her günü 09.00-22.00 saatleri arasında açık olacak tesisten www.sporaskayseri.com.tr adresinden online saha rezervasyon işlemini tamamlayarak yararlanabilecek. Tenis kortu kiralama fiyatları gündüz saati 65 TL, akşam saati 80 TL olarak belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu