Teknoloji

TEKNOFEST Enterprise Yarış Başvurusu İçin Son 3 Gün

Yarışmaya katılmak isteyen adaylar; Eğitim Teknolojileri, Sağlık ve Zindelik Teknolojileri, Ulaşım ve Mobilite Teknolojileri, Tarım Teknolojileri, İletişim ve İletişim Teknolojileri, Turizm Teknolojileri, Çevre, Güç ve İklim Teknolojileri, Uzay, Havacılık ve Savunma Teknolojileri, Afet Yönetim Teknolojileri ve Manifested Yaşam TeknolojileriÖğrenciler kendi alanlarında 10 farklı temada uygulama yapabileceklerdir.

TEKNOFEST Deneme Yarışına; 2018 yılı ortasında ve 2023 yılında TEKNOFEST kapsamında düzenlenen yarışlara lise, üniversite ve üzeri takımlar katılabilir. Yarıştaki tüm temalar Ön Kuluçka ve Hızlandırma kategorilerden oluşmaktadır. Ön Kuluçka kategorisinde girişim fikri olan veya çalışmalarını geliştirmekte olan gruplar bu kategoride ödüllendirilecektir. Bu aşamada, teşebbüsün kuruluş veya şirketleşme kuralı aranmayacaktır. Hızlandırma aşamasında ise projesini test edilebilir bir çalışmaya dönüştüren ve bu projelerle ilgili şirket kuran gruplar sunumlarıyla ödüllendirilecek.

TEKNOFEST yarışmacılarının işletme ekosistemine dahil edilmesinin, teknoloji yarışlarında geliştirilen projelerin ticarileştirilerek topluma kazandırılmasının ve işletmeye dönüşen projelerle Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkı sağlanmasının amaçlandığı yarışmada katılımcılar, toplam verildi 7 milyon TL’yi aşkın ödülverilmiş olacak.

Ayrıntılı bilgi ve yarışma başvurusu için www.teknofest.org

gelendosthaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu