Haber

Yeni Binaları Yıkılan Müteahhit: ‘Binaları Bana Soramazsınız’

Hatay’da yıkılan 3 yaşındaki Güçlü Bahçe Kent’in müteahhidi Servet Altaş, “Binayı bana soramazsınız” dedi. Ser-Al İnşaat’ın bölgede birçok projesi bulunmaktadır.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde en çok yıkımın yaşandığı illerden biri olan Hatay’da 2019 yılında tamamlanarak hizmete açılan ve yıkılan Güçlü Bahçe City, müteahhitlerinin merak ettiği yapılardan biri olarak gündeme geldi.

Sözcü gazetesinin haberine göre sosyal medyada çok konuşulan sitenin inşaatını Ser-Al İnşaat’ın 2019’da Guinness rekoru için başvurdukları dev makası kullandıkları sırada Ser-Al İnşaat tarafından yapıldığı ortaya çıktı. açılış.

Firma sahibi Servet Altaş, yeni yapılan binanın yıkımıyla ilgili soru soran muhabire, ‘ Burada atom bombalarının etkisinde deprem oldu, her şey yıkıldı, benim binam mı? Bana bina hakkında soru soramazsın’şeklinde cevaplanmıştır.

Yıkımın başka projelerde de meydana geldiği iddia edildi.

Hatay’da birçok inşaat projesinde adından söz ettiren Altaş’ın sosyal medya hesaplarına ulaşılamıyor. Kentte Ser-Al İnşaat tarafından inşa edilen Venus Gold ve Mars sitelerinde yıkımların olduğu iddia edilirken, enkaz altında kalan kişi sayısı hakkında net bir bilgi verilmedi. Şirketle ilgili diğer binaların da yıkıldığı iddia ediliyor.

dadayhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu