Haber

Bayraklı Belediyesi Kurum İçi Futbol Turnuvası Tamamlandı

Bayraklı Belediyesi’nin bir klasik haline gelen kurum içi Cumhurbaşkanlığı Futbol Turnuvası çekişmeli maçlara sahne oldu. Hafta boyunca 6 takımın şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, şampiyonluğu Özel Kalem Müdürlüğü kazandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ikinci olurken; Ulaştırma Müdürlüğü futbol takımı da üçüncü oldu. Dostluk ve kardeşlik maçlarında renkli anlar yaşandı. Lider Serdar Sandal, turnuvaya katılan tüm çalışanları tebrik etti.

Pek profesyonel futbol maçlarına benzemeyen Bayraklı Belediyesi Cumhurbaşkanlığı Futbol Turnuvası kıyasıya maçlara sahne oldu. Doğançay Spor Tesislerinde düzenlenen futbol turnuvasında 6 müdürlüğün takımları kıyasıya mücadele etti. Bayraklı Belediyesi Başkanlık Turnuvası; Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Bay-Bel AŞ. ve Park Bahçeler Müdürlüğü Futbol Takımları. Çekişmeli müsabakalara ev sahipliği yapan turnuvayı TFF hakemleri yönetti.

Turnuvanın şampiyonu Özel Kalem Müdürlüğü olurken, ikinciliği Park Bahçeler Müdürlüğü, üçüncülüğü Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, dördüncülüğü ise Bay-Bel AŞ aldı. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Etkinliğe Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Hulisi Başaran, başkan yardımcıları, bürokratlar, belediye çalışanları ve futbolcu yakınları katıldı.

“DAYANIŞMANLIĞIMIZI SPORLA BÜYÜYORUZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, dostluk, kardeşlik, dayanışma ve centilmenlik duygularının yaşandığı turnuvaya katılan tüm çalışanları tebrik etti. Sandal, “Bayraklı, İzmir’de sporun lokomotifidir. Bunu hem parkurlarımızda hem de yarış branşlarımızda elde ettiğimiz başarılarla gösteriyoruz. Kardeşleri de dostluk maçlarıyla sporla birlik ve beraberliği artırıyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu