Yaşam

Oyuncu Ahsen Eroğlu’ndan yeni açıklama: Ülkemi terk etmiyorum

Seçim sonuçlarının ardından Türkiye’den ayrılacağını açıklayan Ahsen Eroğlu, tepkiler üzerine yeni bir paylaşım yaptı. Türkiye’yi tamamen terk etmeyeceğini belirten Eroğlu, “Ülkemi terk etmiyorum. Burası benim evim, iş arkadaşlarım, ailem, sevdiklerim var, geri döneceğim.”

Eroğlu yaptığı açıklamada, “Biraz sakin olabilir miyiz? Arkadaşlar elimden geldiğince kafalara bir açıklık getirmek istiyorum. Sonuna kadar okursanız çok sevinirim… Ben de sonuna kadar baktım. sabahtan beri bana atılan manşetler… ülkeyi terk ediyor diyor arkadaşlar ben ülkemden çıkmıyorum burası benim evim çalışıyorum iş arkadaşım ailem sevdiklerim var geri döneceğim… Mesleğini çok seven biri olarak uzun zamandır oyunculuğuma neler katabilirim, çizimlerimi nasıl geliştirebilirim diye düşünüyordum… Kendimi geliştirmek istiyorum… Bana katkı sağlayacak şeylere odaklanmak istiyorum, yeniden üniversiteye gitmek istiyorum mesela, dil öğrenmek istiyorum… Çok mutsuzum çünkü gitmek istemiyorum, gitmek istiyorum. düzelir.Devamını yazmazken haklısın.Röportajlarımda sık sık söylediğim şeyler bunlar… Yeni değil yani… Aslında bu niyetlerle gidip dönecektim. Daha sonra.

‘KİMSENİN KALBİNE NİYET OKUMAMASI GEREKİR’

Kendisinden uzaklaşmanın kendisi için daha iyi olacağını belirten Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Son zamanlarda sandıkta yaşadığımız ayrılığa tanık olunca çok üzüldüm ve bahsettiğim mesafenin daha iyi olacağını düşündüm. Vatan sevgisiyle sandık görevini üstlenenlerden biri de bendim. Kabul ederler diye ikramlarımla gittim. Birlikte çalışıyoruz, birlikte yemek ve içmek istedim. Farklı istekler ve aynı istekle hiç tanışmadığım insanlarla çalışmak çok keyifli bir deneyim… Kısa sürede ne çok kötü şey yaşadık… Hepsine koştuk değil mi? yapabiliriz? Hepsinde aynı niyetle çalışmadık mı? Lütfen kimse kimsenin kalbine niyet okumasın… Bildirim kutum lanetler ve kıyametlerle dolu… O kadar çok şey söylendi ki bazılarını okurken kanım dondu… Neyin kime, kimin canını yakacağını nereden bileceğiz. Nasıl? Ama hayır, ben yine de böyle düşünüyorum… Bu halde duyacağım diyorsanız, kötü sözlerin kimseye faydası olmadığını hatırlatmak bana kalıyor. Söyleyeceklerim bu kadar, okuduğunuz için teşekkürler… Saygılarımla…” (KÜLTÜR SANAT HİZMETİ)

.

andirin-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu