Haber

Siteler’e yeni halı saha

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Siteler Mahallesi’ne kazandırılacak halı saha çalışmalarını yerinde inceledi.

Yıldırım Belediyesi, çocukların ve gençlerin daha rahat, güvenli ve sağlıklı alanlarda olmasını hedefliyor. SporBunları yapabilmeleri için ilçeye yeni spor sahaları kazandırmaktadır.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Siteler Mahallesi’nde üretimi devam eden halı saha çalışmasını yerinde inceledi. Çalışmaların yüzde 35’inin tamamlandığı 836 metrekarelik halı saha kısa sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulacak.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gençlerin daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda spor yapabilmeleri için Akçağlayan, Yiğitler ve Beyazıt halı sahalarını ilçeye kazandırdıklarını belirtti. Spor sahalarımızı kısa sürede tamamlayıp Yıldırım’a kazandıracağız. Önümüzdeki günlerde Demetevler Mahallesi’ne halı saha kazandırmak için çalışmalara başlayacağız. Çocuklarımızın eğitim hayatlarını desteklemeye devam ederken, onların sosyal, kültürel ve sanatsal yönlerini de destekleyecek adımlar atıyor ve bu adımları önemsiyoruz. Yıldırım gençlik Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu