Sağlık

İYİ Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Prof. Dr. Elif Logoğlu SMA’lı bebeği ziyaret etti

BURHAN DEMİRCİOĞLU

İYİ Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Prof.Dr. Elif Loğoğlu Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan , Sema ve Bilal Hopurcuoğlu çifti, SMA Tip 1 hastası 23 aylık kızları Sevgi’yi ziyarete gitti. “Biliyoruz ki Osmaniye’de 3 bebeğimiz, Türkiye’de yüzlerce SMA’lı bebeğimiz var. Yüzlerce aile çocuğuyla birlikte perişan durumda. Millet İttifakı olarak inşallah kendimize geldiğimizde bu çocukların tedavilerini ücretsiz sağlayacağız.” güç.”

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 5 aylıkken SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulan Sevgi bebek, ÂLÂ Partisi Osmaniye milletvekili adayı Prof. Dr. Elif Logoğlu, evini ziyaret etti.

“ÜCRETSİZ OLACAĞIZ”

Elif Loğoğlu dedi ki:

“Bugün Kadirli’de yaşayan SMA Tip 1’li kızımız Sevgi’yi ziyaret ettik. Biliyoruz ki Osmaniye’de 3, Türkiye’de yüzlerce SMA’lı bebeğimiz var. Yüzlerce aile çocuğuyla birlikte perişan. Çünkü bir tedavi var. Yurt dışında 2 milyon dolara yakın bir fiyat talep ediliyor, bu fiyat aileler tarafından karşılanamıyor, kampanyayla da toparlanamıyor. İlk icraatı onlardan biri.”

“OĞLUMUZ GÖZÜMÜZDEN AYIRDI”

Anne Sema Hopurcuoğlu şunları söyledi:

“Bebeğim 23 aydır SMA Tip 1 ilerleyici kas hastalığı ile mücadele ediyor. 2 milyon dolar civarında toparlayamıyoruz. Şu anda kampanyamız yüzde 8, çocuğumuz gözümüzün önünde ölüyor olduğu için elimizden bir şey gelmiyor. Gerçekten birilerinin bu işi bir şekilde halletmesi gerekiyor lütfen ne yaparsanız yapın desteğinizi esirgemeyin Allah rızası için yardım edin kaç milyon bebeğimiz gerçekten bu şekilde gözlerinin önünden kayboluyor lütfen lütfen yapın desteğinizi esirgemeyin.”

Kaynak: ANKA / Sağlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu