Haber

Trenkwalder Group AG’ye kıdemli atama

Uzun yıllar şirketin eş CEO’luğunu üstlenen Fazilet Emiroğlu, daha fazla yıldır insan kaynakları ve iş süreçlerinde dış kaynak kullanımı alanında uluslararası hizmet veren Trenkwalder Türkiye’ye Trenkwalder Türkiye ve Kosova CEO’su olarak atandı. 30 yıldan fazla. Emiroğlu aynı zamanda Trenkwalder Grubu’nda BPO-CRM süreçlerinden sorumlu Kıdemli Lider Yardımcısı olarak görev yapacak.

Otuz yılı aşkın süredir dış kaynak hizmetleri sağlayan Alman Droege Grubunun bir yan kuruluşu olan Trenkwalder’den üst düzey bir atama haberi geldi. Uzun yıllar şirkette eş CEO olarak görev yapan Fazilet Emiroğlu, Trenkwalder Türkiye ve Kosova’nın CEO’su olarak atandı. Deneyimli yönetici aynı zamanda Trenkwalder Grubu’nun BPO-CRM süreçlerinden sorumlu Kıdemli Lider Yardımcısı oldu. Fazilet Emiroğlu’nun yeni göreviyle birlikte daha aktif rol alarak operasyonel süreçleri iyileştirmek, yenilikçi yaklaşımı ve tecrübesiyle Türkiye’yi bir deneyim merkezi haline getirmek amacıyla yeni girişim ve hizmetlere liderlik edeceği açıklandı.

“Şirketimizin büyümesine liderlik edeceğim.”

Emiroğlu, “Trenkwalder olarak perakende, e-ticaret, bankacılık, sigorta, finans, telekomünikasyon, bilişim ve medya gibi farklı branşlardan birçok markaya çok dilli iletişim ve müşteri deneyimi hizmetleri sunuyoruz. Yeni görevimde operasyonel mükemmelliği sağlamaktan ve hizmetlerimizi yeni boyutlara taşıyacak girişimlere öncülük etmekten sorumlu olacağım için mutluyum. Teknolojiye ve dijital çözümlere yatırım yaparak hizmetlerimizi her zaman zenginleştiriyoruz. Hizmet ihracatımızla ülkemize değerli katkılar sağladık. Hedefimiz yatırımlarımıza devam ederek markalarımızın hem küresel hem de yerel pazarlarda stratejik iş ortağı olarak büyümelerine eşlik etmek olacaktır.” söz konusu.

Erdem Emiroğlu kimdir?

Avustralya’da doğup eğitimini burada tamamlayan Emiroğlu, Türkiye’ye döndükten sonra 20 yılı aşkın süre Siemens Business Services, Metis ve Tele Performance gibi birçok uluslararası şirkette üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Çağrı Merkezi, Operasyon, İş Zekası ve Yönetim konularında uzmanlaşan Emiroğlu, Trenkwalder Grubu’nun BPO (Business Process Outsourcing) dikeyinde bugüne kadar başarılı projelere imza attı. Evli ve 1 erkek çocuk babası olan Emiroğlu, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

haberasarcik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu