Haber

Yeni Sezonda Şampiyonlar Yeniden TOD’da Belirlenecek

Süper Lig, İngiltere Premier Ligi ve Fransa 1. Lig’de yeni dönem heyecanı bu hafta başlıyor. Kıyasıya rekabete sahne olacak liglerin şampiyonları bu dönem de TOD ekranlarında belirlenecek. Futbolseverler yeni dönemde taraftarı oldukları ligleri diledikleri zaman diledikleri yerde TOD’dan takip edebilecekler.

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen liglerinde yeni dönem bu hafta sonu perdelerini açıyor. TOD, büyük çekişmelere sahne olacak liglerin zengin içeriğini ve heyecanını bu dönemde de ekranlara taşıyacak.

Trendyol Muhteşem Lig’in açılış maçı 10 Ağustos Cuma (bu akşam) saat 21.00’de Trabzonspor-Antalyaspor arasında oynanacak. Cumartesi akşamı 21.45’te başlayacak karşılaşmada son şampiyon Galatasaray, Kayserispor’u konuk edecek. Haftanın öne çıkan maçında Fenerbahçe, Pazar akşamı saat 21:45’te Gaziantepspor’u konuk ederken Beşiktaş, haftanın kapanış maçında Pazartesi akşamı saat 21.00’de Vavacars Fatih Karagümrük deplasmanında karşılaşacak. Bu dört karşılaşmanın yanı sıra Muhteşem Lig’de haftanın tüm maçları da TOD ekranlarında olacak.

Sadece Süper Lig değil, Avrupa’nın önde gelen ligleri de bu dönem yine TOD’da seyirciyle buluşacak. Dünyanın en ünlü ligi Premier Lig’in 11 Ağustos Cuma günü saat 22:00’deki açılış maçında şampiyon Manchester City, Burney deplasmanında sahada olacak. İlk haftanın en ilginç maçı Chelsea ile Liverpool arasında yaşanıyor. Londra’da oynanacak bu heyecanlı maç 13 Ağustos Pazar günü saat 18:30’da TOD’de yayınlanacak.

Fransa 1.Lig’de perde cuma günü saat 22:00’de Nice – Lille maçıyla açılacak.

Avrupa liglerinin heyecanına önümüzdeki hafta Bundesliga da eklenecek. Alman futbolunun bir üst ligi Bundesliga’nın ilk haftasında son şampiyon Bayern Münih, 18 Ağustos Cuma günü saat 21.30’da Werder Bremen deplasmanına konuk olacak.

Tüm bu maçlar ve çok daha fazlası Türkiye’nin spor ekranı TOD’da sporseverlerle buluşacak. Büyük Lig veya Spor Ekstra paketine sahip futbolseverler, sevdikleri ligleri 99 TL’den başlayan fiyatlarla web, cep, tablet ve televizyonlarından izleyebilecekler. Ayrıca taraftar paketine sahip olan taraftarlar, tuttukları takımın maçlarını avantajlı bir şekilde takip etme ayrıcalığına sahip olacaklar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu